OM VAEKSTKAPITAL

Din adgang til professionelle investeringer og vækst 

Den førende vækstpartner på small og mid cap-markedet i Danmark

Vaekstkapital er den førende vækstpartner på small og mid cap-markedet i Danmark og din indgang til investeringer i disse segmenter – investeringer, som normalt er forbeholdt pensionskasser og andre institutionelle investorer.

Vi har vores oprindelse i Den Danske Investeringsfond, der så dagens lys i 1976 og siden sin begyndelse har udbudt over 190 projekter og faciliteret mere end 30 milliarder kroner til virksomheder og investeringsprojekter på tværs af Europa.

Vaekstkapital blev stiftet med ønsket om at øge den personlige kontakt med professionelle investorer og har i dag fokus på vækstvirksomheder indenfor small og midcap-segmentet.

Med en solid forankring i investeringssektoren har vi arvet og bygget videre på årtiers uvurderlig ekspertise og en vellykket historik inden for investeringer – både herhjemme og især rundt omkring i Europa. Lige fra skovinvesteringer i Baltikum og vindmøller i Tyskland til ejendomsprojekter i Sydøsteuropa.

Vaekstkapital er registreret som FAIF (forvalter af alternative investeringsfonde) hos Finanstilsynet, så vi markedsfører og arrangere salg af de investeringsfonde, vi forvalter.

Ligeledes tillader vi annoncer fra samarbejdspartnere, som ønsker at tiltrække kapital. Det sker via annonceringer og nyhedsbreve. Vi gør det udtrykkeligt klart, hvis der er tale om annoncer eller vores egne fonde. Hvis det er annoncer, og du ønsker at høre mere, bedes du tage direkte kontakt til den pågældende virksomhed, da vi ikke hjælper med investeringer ved samarbejdspartnere, men udelukkende vores egne forvaltede fonde.

Difko Vækstkapital
har ændret navn til
Vaekstkapital

Vores løfte til dig​

Uanset om du ønsker at diversificere din portefølje eller har behov for kapital til at støtte grøn energi, investere i fast ejendom eller deltage i spændende vækstmuligheder, så er Vaekstkapital den rigtige partner for dig.

Når du vælger Vaekstkapital som din investeringspartner, får du:


  • Adgang til professionelle investeringer med en direkte dialog mellem virksomheden og dig. Dette sikrer, at du får muligheden for at sørge for at investeringen er skræddersyet til dine specifikke mål og risikotolerance.

 

  • Adgang til nøje udvalgte investeringsmuligheder, som normalt kræver en del flere penge end 750.000 kroner. Investeringsmuligheder, der er kendetegnet ved at have en solid struktur og fornuftigt afkast, som ligger over, hvad man normalt kan opnå i markedet på egen hånd.

 

  • Gennemsigtighed og ærlighed i alle vores forretningsmæssige relationer.

 

  • Opmærksomhed på klima, miljø og etik i vores valg.

 

  • Personlig service og support fra vores dedikerede team omkring mulige investeringer: vi sætter dig i direkte kontakt med de pågældende muligheder i forskellige virksomheder eller fonde.

 

I øjeblikket koncentrerer vi os om Nordeuropa fra vores kontor i Hellerup, Danmark og Sydeuropa fra vores kontor i Sofia, Bulgarien.

Vil du modtage vores materiale?